Stubfræsning

Effektiv fjernelse af buske, træer og stubbe

Flishugning

Vi tilbyder flishugning af alle former for bevoksning, buske såvel som træer.

Hækklipning

Vi tilbyder klipning af hække og læbælter.

Træpleje

Træpleje dækker over alle former for beskæring, krone reducering, opstamning, udtynding og formbeskæring.

Topkapning

Topkapning dækker over sektionsfældning af træer, der ikke kan falde frit ved fældning. Nedfiring, kran, klatring o.l.

Træfældning

Træfældning dækker over fældning af frit træ, der kan falde i fuld længde samt stubfræsning og bortskaffelse af træ, hvis ønsket.

Who We Are

Stubfræsning tilbydes

Hos Kepa Træpleje kan vi hjælpe dig med at slippe af med træstubbe, buske og rødder.

Stubfræsning er en effektiv måde, hvorpå man ved hjælp af en kraftig maskine fjerner stubbe, der stikker op af jorden. Stubfræsning bliver ofte forvekslet med rodfræsning, som omhandler fræsning af rødder i jorden. En stubfræser kan både bruges til stubfræsning og rodfræsning.

Hos Kepa har vi fjernet mange stubbe, rødder og buske, og vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave, uanset hvor stor eller lille opgaven måtte være.

Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud på stubfræsning herunder. Vi kører ud til hele Nordjylland.

 

Professionel stubfræsning

Hos Kepa har vi mange års erfaring med træpleje og stubfræsning. Du kan derfor være sikker på, at vi kan løfte opgaven uden problemer. Ofte kontakter kunder os med et ældre træ, som de ønsker fjernet fra grunden. I disse tilfælde udfører vi en kombination af træfældning og stubfræsning, så jorden efterlades plan og fin.

Vi har alt det rigtige værktøj til at fjerne buske, stubbe og rødder. Bl.a. har vi en kraftfuld stubfræser, der kan fjerne stubbe af alle størrelser. Uanset om du skal have fjernet en enkel rod i din baghave, eller du har mange og store stubbe på et større område, så tilbyder vi stubfræsning i hele Nordjylland.

Når vi udfører stubfræsning sørger vi altid for, at stubben fræses i en dybde, der gør det muligt for jer at genplante blomster, og ønskes det, så kan vi rydde op efter stubfræsningen, så området efterlades pænt og ryddet.

 

Priser for stubfræsning

Prisen på stubfræsning afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest hvorvidt træet skal fældes før stubfræsningen. Herudover afhænger prisen også af stubbens størrelse, hvilken dybde I ønsker stubben fræset i, samt om rodfræsning skal inkluderes. 

Vi anbefaler derfor, at du kontakter os, hvis du ønsker en stubfræsning. På den måde kan vi give dig et mere nøjagtigt bud på, hvad en stubfræsning af dine stubbe vil koste.

Vi kommer også gerne ud og besigtiger opgaven. På den måde ved vi præcis, hvad opgaven indebærer, samt om der er behov for yderligere værktøj end stubfræseren.

Hvordan foregår stubfræsningen?

Når du bestiller en stubfræsning, så kommer vi ud til det aftalte sted, hvor stubben befinder sig. Her har vi medbragt vores stubfræser, der er en kraftfuld maskine på størrelse med en havetraktor.

Med en stor klinge rasper stubfræseren stubben til flis, så den ikke længere er synlig i jordoverfladen. Stubfræseren kan fræse stubben og tilhørende rødder i en dybde, der gør det muligt for jer efterfølgende at bruge området til anden beplantning. 

En stubfræsning er ofte mere skånsom overfor området end eksempelvis en opgravning, hvor der efterlades store huller og jorden omplaceres. Ved en stubfræsning kan du blot lade flisen ligge, så vil den efterfølgende kompostere. Vi anbefaler, at du løbende dækker med jord på området, da det komposteret flis vil efterlade en fordybning. 

Vi tilbyder desuden en oprydning efter stubfræsningen, hvor vi sammen aftaler, hvad dette indebærer.

Vores portefølje

Et udsnit af de seneste opgaver vi har udført for vores glade kunder.

Hvad siger vores kunder

Træskulpturer

Overvejer du efter fældningen, at få lavet en smuk træskulptur i den tilbageværende stub, er det også en mulighed. 
Vi arbejder tæt sammen med Martin fra Mktræskulpturer om disse projekter 
Scroll to Top

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.