Topkapning

Få professionel hjælp til topkapning 

Flishugning

Vi tilbyder flishugning af alle former for bevoksning, buske såvel som træer.

Hækklipning

Vi tilbyder klipning af hække og læbælter.

Træpleje

Træpleje dækker over alle former for beskæring, krone reducering, opstamning, udtynding og formbeskæring.

Træfældning

Træfældning dækker over fældning af frit træ, der kan falde i fuld længde samt stubfræsning og bortskaffelse af træ, hvis ønsket.

Stubfræsning

Stubfræsning er en hurtig og effiktiv måde at fjerne stubbe fra træer og buske. Stubfræseren skærer stubben i stykker og efterlader den gamle stub i træflis.

Who We Are

Professionel topkapning

Hos Kepa Træpleje tilbyder vi topkapning af træer, der ikke kan fældes i fuld længde.

Når træet, der skal fældes, kan falde i sin fulde længde, anvendes der konventionelt træfældning og træet fældes ved rod.

Hvis træet har hæld ind mod bygninger eller andre træer, der skal bevares, anvendes der såkaldt indtrækning.

Ved indtrækning monteres der et trækreb i træet, således træet kan trækkes i den rigtige retning. Træet trækkes ved hjælp af en minilæsser eller et trækspil. Opgaven udfører altid effektivt og professionelt og med sikkerheden i top

Vi er naturligvis fuldt forsikrede.

Topkapning af træ
Who We Are

Professionel topkapning

Med mere end 20 års erfaring inden for opgaver med skov og landskab, kan vi garantere dig en professionel, hurtig og effektiv topkapning.  

Når du vælger Kepa Træpleje møder du altid servicemindede og professionelle medarbejdere, der møder opgaven med erfaring. Desuden arbejder vi altid med de rigtige redskaber, der gør topkapningen sikker for både medarbejder og kunder. Bl.a. bruger vi klatring, nedfiring, kranløft og liftarbejde til at udføre opgaven. 

Topkapningen inkluderer:

  • Topkapning af grene
  • Bortskaffelse af grene

Prisen for en topkapning varierer efter træets størrelse og placering, og vi anbefaler, at du kontakter os for et uforpligtende tilbud. Vi besigtiger altid opgaven gratis, inden vi giver dig et tilbud på opgaven.

Vi er naturligvis fuldt forsikrede.

Topkapning af træ

Topkapning af store og små træer

Vi hjælper gerne med topkapning af dit træ, uanset om det er et stort eller et mindre træ. Vores tilbud om topkapning gælder altså alle træer. Prisen på topkapning varierer alt efter træets størrelse, sidegrenens størrelse og træets placering. Dette skyldes, at antallet af værktøjer og redskaber er forskellige alt efter omstændighederne.

Du er dog altid sikret, at vi udfører et topprofessionelt stykke arbejde, som både du og vi er tilfredse med.

Vi hjælper private og erhverv

Hos Kepa træpleje hjælper vi både privat- og erhvervskunder. Du kan derfor altid kontakte os, uanset om du skal af lavet en topkapning af ét træ eller af flere træer i et område. 

Som eksperter inden for topkapning ved vi altid, hvordan vi på bedst mulig vis griber opgaven an, så den bliver udført effektivt og med sikkerheden i top. Så har du brug for mere lys, er du nervøs for, at træet vælter indover din bolig, eller er der mangle på plads blandt mange andre træer, så klarer vi opgaven. 

Skal dit træ sektionsfældes grundet placeringen, så sørger vi også for dette og stubfræsing efterfølgende. Du kan kontakte os her for topkapning, træfældning eller andre opgaver indenfor træpleje.

 

Hvad siger vores kunder

Har du brug for råd og vejledning?

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dit træ behøver, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail, så kommer vi ud til dig og besigtiger opgaven. Herefter får du et bud på, hvilken pleje vi anbefaler ud fra vores ekspertviden. Derefter kan du vælge, hvorvidt du ønsker et uforpligtende tilbud på opgaven.


Vores portefølje

Et udsnit af de seneste opgaver vi har udført for vores glade kunder.

Træskulpturer

Overvejer du efter fældningen, at få lavet en smuk træskulptur i den tilbageværende stub, er det også en mulighed. 
Vi arbejder tæt sammen med Martin fra Mktræskulpturer om disse projekter 
Scroll to Top

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.